Tendințe în 2019 pentru corpurile de iluminat din casa ta

1. Revin liniile retro și industriale

Putem vorbi despre o revenire a stilului industrial, cu puternice accente de design vintage. Așadar, corpurile de iluminat ale anului 2019 se caracterizează prin finisaje mult mai rustice și fără excese, ce se îndreaptă mai mult către o paletă cromatică neutră. Finisajele sunt în acest an mult mai fine și se îmbină mai mult cu structuri metalice, creionându-se astfel un design influențat de particularitățile stilului “warehouse”.

2. Detalii și linii simple, cât mai simple

În 2019 se merge extrem de mult pe simplitate. Liniile corpurilor de iluminat urmează o cursivitate aparent omogenă, fără detalii sau înflorituri sau nuanțe puternice. Indiferent de utilitatea produsului pe care vrei să îl cumperi de pe site-ul nostru, ține cont de un singur lucru: liniile cursive și frumusețea formelor simple dictează în acest an tendințele de stil pe acest segment de produse. Ideea de “ornamentare excesivă”, extrem de apreciată în anii trecuți, lasă loc în 2019 unei abordări mult mai simple, ce se bazează pe linii, culori, forme și texturi ușor de integrat în decorul modern al unui spațiu din casă.

3. Becurile la vedere

Așa cum spuneam și mai sus, stilul retro dictează tendințele acestui an, în materie de corpuri pentru iluminat. Iar una dintre particularitățile acestui stil propune o abordare mult “mai la vedere”, în privința amplasării becurilor. Lămpi de birou, lampadare, candelabre, veioze – indiferent de alegerea făcută, bulbii sunt în acest an elemente mult mai centrale ale corpurilor de iluminat, și de altfel, mult mai vizibile. De asemenea, ansamblurile de becuri sunt în vogă și în acest an, continuând de altfel trendul industrial pe care designerii de interior l-au readus în discuție încă de acum câteva sezoane.

Published by madalinacismaru07

Studii Europene, 24

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: